Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 09 Apr 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Grupa Ti objavila spot za pesmu “To su samo reči”

Grupa Ti je objavila spot za prvi singl sa albuma “Vidimo se!“, za pesmu “To su samo reči“.

“Trajče i ja smo sasvim slučajno naišli na video koji su članice plesnog udruženja Groove postavile na YouTube. U trenutku smo bili očarani ragga/dancehall koreografijom koju je osmislila Ivana Buzanski. Dok smo gledali video, pustili smo pesmu “To su samo reči” i… desila se magija! Pokreti koje su Ivana i devojke izvodili su se savršeno uklopili uz muziku! Posebno smo zahvalni Vesni Pašćanović koja je ispred plesnog udruženja Groove prepoznala potencijal ove saradnje”, objašnjava Ilija Duni kako je nastala ideja za spot. .

ti_1382967472_670x0

Za montažu spota bila je zadužena Marija Jaćimović.

Podsećamo da će grupa Ti album koncertno promovisati u petak, 11. aprila, u klubu Doma omladine Beograda, uz specijalnu gošću, Dunju Dačić – Dojo. Dunja gitarom i glasom na nastupima stvara jedinstvenu atmosferu, koju će u petak, zajedno sa grupom Ti, preneti i na scenu DOB-a.

Ulaznice su dostupne na svim Eventim prodajnim mestima, kao i na blagajni Doma omladine Beograda. Pretprodajna cena iznosi 300 dinara, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice koštati 500 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne