Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 18 Dec 2019, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Grupa Straight Mickey and the Boyz posle četiri godine objavila novi album! Stigao je ,,Čovek koji ima obaveze”

Foto: omot albuma

„Mi, kada osetimo da imamo pesmu koja može da bude hit, namerno se trudimo da je…“
„Zakamuflirate?“
„Pa da! Tako nekako…“

E, tako nekako je tekao razgovor sa grupom Straight Mickey and the Boyz na promociji drugog albuma „Čovek koji ima obaveze“ (Odličan Hrčak,2019)

,,I zaista, na prvo slušanje, možda bi ovaj album tako i zazvučao, da nema notu čudnog magnetizma koja vas tera da kliknete na ‘play’ opet i opet i opet, dok ga jednostavno čitavog ne stavite na ‘repeat’. U najboljem maniru svojih živih nastupa, jam-ovanje su preneli i u studio tako da svaka pesma zvuči kao iznenađenje, pa nikada ne znate šta sledi, ali ono što se dogodi je baš to što je i trebalo. I da… Ma kako da je „zakamuflirana“, dobra pesma se prepozna. Vredelo je čekati četiri godine”, objašnjava Nenad Kuzmić, muzički urednik Radio Beograda 202, kako izgleda vožnja na koju nas Straight Mickey and the Boyz vode novim izdanjem.

Album ,,Čovek koji ima obaveze” donosi devet novih pesama i dva bonusa: ,,Haos radi” i ,,Dalek svet”.
Za sada je dostupan u fizičkom obliku kao CD, ali i na svim digitalnim platformama:

Deezer: https://www.deezer.com/sr/album/119980432
iTunes: https://music.apple.com/album/1488791603
Spotify: https://open.spotify.com/album/3zyyW4vu6BfDibl89NKOKq
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=rxlChaksftk&list=PLbJzUnAhTc6lXdwCz0ZtA5UG3IsUF84T3

,,Album koji smo možda i predugo čekali, a najbolja obaveza je njegovo slušanje”, rekao bi Zoran Stajčić, glavni urednik portala Ravno do dna.

Foto: promo

Straight Mickey and the Boyz su poznati kao grupa koja već više od decenije žari i pali regionom.

Prepoznatljivi su po energiji i direktnim i britkim tekstovima koji izražavaju kritički stav prema mestu i trenutku u kom se nalaze, pa ni malo ne čudi zašto im se novi, drugi album, zove ,,Čovek koji ima obaveze”.

,,Stereotipni izgovori kojima se većina ljudi služi u današnje vreme, nedvosmisleno ukazuju na nemoć pojedinca da se izbori sa savremenim okovima društva kojem i sami pripadamo. Zato vas pozivamo na novogodišnju koncertnu promociju novog izdanja 1. januara 2020. u Elektropioniru – bez izgovora za nedolazak“, kroz smeh ističu članovi SMATB-a, Miki, Bole i Danilo.

Ulaznice za koncertnu promociju koji pripremaju za prvi dan nove 2020. dostupone su u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 600 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne