Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 04 Mar 2022, i nalazi se u kategoriji Vesti.

GLAVNI MUZIČKI PROGRAM KONTAKT KONFERENCIJE

Foto: Promo

Kontakt konferencija, najveći događaj profesionalaca muzičke industrije, održaće se od 24. do 26. marta na više lokacija u Beogradu, a poznat je i program glavnog muzičkog dela konferencije.

Prve večeri Kontakta 2022, 24. marta, u Zadužbini Ilije M. Kolarca, nastupiće pijanistkinje Branka Parlić i Nataša Penezić. Na programu koncerta ,,Pavana and more” Bbiće dela za dva klavira i za klavir solo Stiva Martlanda, Gevina Brajersa, Meredit Monk, Dragoljuba Ilića Ilketa, Vilijama Dakvorta i Filipa Glasa. Branka Parlić je 2020. godine dobila značajno priznanje Global Music Awards: Silver Medal Winner – Outstanding Achievement za ploču INITIÉS 2017! I to je samo jedna u nizu potvrda njenog višedecenijskoh uspeha. Ulaznice za koncert ,,PAVANA AND MORE – muzika za solo i dva klavira” dostupne su na blagajni Zadužbine Ilije M. Kolarca. Cene su 800, 1.000 i 1.200 dinara. Koncert počinje u 21h.

Foto: Promo

Iste večeri, u Anti Shop Elektropioniru u Cetinjskoj 15, u četvrtak 24. marta, koncert će odrati Nikola Vranjković. Iako poslednjih godina osvaja velike koncertne dvorane, ne odustaje od intimnog klupskog iskustva koje publika uvek posebno ceni. Baš takvo pružiće publici Kontakt konferencije. Prvih 100 ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1.300 dinara dostušno je putem tickets.rs prodajne mreže. Redovna cena ulaznica biće 1.500 dinara i biće dostupne u Anti Shop Elektropioniru. Koncert počinje u 20h.

Takođe u Anti Shop Elektropioniru u subotu 25. marta, sa početkom u 21h, desiće se ekskluzivni klupski nastup Obojenog programa. Prvih 100 ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1.300 dinara biće dostupne putem tickets.rs prodajne mreže od 25.02. Redovna cena ulaznica biće 1.500 dinara i biće dostupne u Anti Shop Elektropioniru.

Foto: Promo

Poslednje veče #Kontakt2022 konferencije u krugu Cetinjske, u Anti Shop Elektropioniru, Rebel Star i Bohemija sviraju prvi zajednički koncert i predstavljaju fantastične albume objavljene krajem prošle godine, “Početak i kraj” i “Putujemo”. Prvih 100 ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su putem tickets.rs prodajne mreže. Redovna cena ulaznica biće 1.200 dinara i biće dostupne u Anti Shop Elektropioniru. Koncert počinje u 21h.

Foto: Promo

A posle duže koncertne pauze kada je Beograd u pitanju, nastupom u Domu omladine Beograda, takođe 26. marta, Elemental će zaokružiti ovogodišnju koncertnu #Kontakt2022 priču – u raspoloženju i sa porukom koju nosi njihov aktuelni singl ,,Dvojka”:

,,Snaga je u broju, ispletena nit je dulja
kada letimo u roju neće odnijet nas oluja…”
Oteraće sve oluje miljenici beogradske publike 26. marta. Ulaznice za koncert Elementala su već u prodaji putem tickets.rs prodajne mreže. Prvih 100 ulaznica dostupno je po pretprodajnoj ceni od 1.200 dinara, redovna cena biće 1.500 dinara, a na veče koncerta 1.800 dinara. Koncert počinje u 21h.

Foto: Promo

Kontakt konferenciju organizuju producentska kuća „Kontakt konferencija“, promoterska kuća Odličan Hrčak i Centar beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti).

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je sajt www.kontakt.org.rs.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne