Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 27 Mar 2019, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Fred Wesley u subotu u Beogradu: 30. mart, SubBeerni centar

FRED WESLEY se zahvaljujući James-u Brown-u, kojem je decenijama ,,bojio” nastupe svojom virtuoznošću na trombonu, etablirao kao jedan od osnivača fanka.

Čuveni trombonista se u 74. godini vraća u Beograd, 30. marta, u SubBeerni Centar, sa novim kretivnim poletom i novim projektom – u triju prikladno nazvanim “Genetarions”. U Cetinjsku ulicu dolazi sa bendom koji je okupio tri generacije: Pored sedamdesetčetvorogodišnjeg Wesley-ja, muziku koju izvodi Generations ,,boje” i dvadesetpetogodišnji Italijan Leonardo Corradi i četrdesetpetogodišnji Francuz Tony Match.

Foto: Marcos Hermes

Projektom Generations kojim obilazi svet, funk ikona Fred Wesley, vraća se svojim jazz korenima, ali samo u osnovi… Muzika koju izvode tri generacije vrsnih muzičara, iz tri različite zemlje, sa različitih strana sveta, otvara pogled ka budućnosti.

Svojim razigranim soul & funk vinyl setom za nastup Freda Wesley-ja publiku će zagrejati DJ Iron.

Ulaznice su u prodaji po ceni od
1.500 dinara – redovna cena
1.700 dinara – na ulazu, na veče koncerta

Prodajna mesta: Ticket Vision, DD Tickets, Gigs Tix, kafe Šikarica (Skadarska 22)

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne