Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 06 Sep 2018, i nalazi se u kategoriji Izdanja.

Fitnes: Idemo negde, idemo kući

Poznati kragujevački sastav Fitnes, drugo lice braće Furunović (Popečitelji), je objavio novi album. Album pod nazivom “Idemo negde, idemo kući” je na CD formatu objavio kragujevački Dom Omladine i to je prvo muzičko izdanje ove gradske institucije u njenoj bogatoj istoriji. Ovo izdanje je objavljeno i putem digitalnih platformi u izdanju beogradske izdavačke kuće Odličan Hrčak. Bučan, instrumentalni rok-fank, prepoznatljivi, slobodni izraz i sirova produkcija karakterišu ovaj album koji je snimljen u prostorijama Doma omladine i studiju Trafika. Na njemu se nalazi 12 numera, uključujući i dve bonus pesme.
Bend je ranije ovo izdanje najavio objavljivanjem video spota za naslovnu numeru, a sada je pred nama i video rad za numeru “Crni Čovek”. Montažu spota potpisuje Saša Furunović, a u videu je korišćen materijal iz multimedijalnog performansa „Crni čovek“, multimedijalnog umetnika Mateje Ristića sa kojim Furunovići imaju dugogodišnju saradnju. Kameru i fotografiju na ovom materijalu potpisuje Dragan Vildović, a produkciju Nenad Veličković.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne