Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 16 Jun 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

BESPLATNO FINALE JELEN TOP 10 TURNEJE U BEOGRADU

Subota 30. jun, 18.00 

Ulaz: BESPLATAN!

Ekipa koja je realizovala Jelen top 10 turneju je za više od dva meseca obišla deset gradova, a posetilo ju je više od 15.000 rokera širom Srbije i Republike Srpske. Spektakularni završetak ovogodišnjeg izdanja jedinstvenog rokenrol karavana očekuje nas na Ušću, 30. juna, četvrte večeri Guarana Belgrade Calling festivala.

Za svečano zatvaranje ovogodišnjeg izdanja Jelen top 10 turneje, za Beograđane i sve one koji planiraju da doputuju u prestonicu zadnjeg dana juna, izvođači su birani pažljivo, da zadovolje sve rokere koje očekujemo u velikom broju, jer, ulaz je besplatan za sve posetioce, a na bini koju će samo nekoliko dana pre toga “overiti” Ozzy Osbourne, Faith No More, Orbital, The Cult, Jessie J i mnoge druge zvezde prvog Guarana Belgrade Calling festivala, u subotu 30. juna nastupiće: veliki Darkwood Dub, nepredvidivi Kanda, Kodža i Nebojša, opaki Block Out, “bjesni” Bjesovi, kultna Eva Braun, moćni Goribor, lepršavi Svi na pod! i perspektivni Straight Mickey and the Boys i Sharks Snakes and Planes.

Na Ušću, dakle, nastupa sam krem domaćeg rokenrola, spoj mladosti i iskustva, r’n’n dinosaurusa i muzičara čije vreme tek treba da dođe.

Tačne informacije o predstojećem finalu Jelen top 10 turneje u Beogradu u okviru Guarana Belgrade Calling festivala, kao i brojna iznenađenja očekuju vas na: http://www.jelentop10.com, http://www.facebook.com/jelentop10 i http://www.belgradecalling.com.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne