Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 30 Mar 2014, i nalazi se u kategoriji Blog eminentnog umetnika Đurice Cingela.

Fabrika tepiha DINARA iz Nove Zaove, povodom…

Fabrika tepiha DINARA iz Nove Zaove, povodom svoje nove reklamne kampanje odlucila je da eminentnom estradnom umetniku i poznatoj estradnoj zvezdi Djurici Cingelu pokloni nekoliko crvenih tepiha koji ukrasavaju njegoviu vilu u Suljamskim Glavicama. Tepisi su odlicnog kvaliteta i crvene su boje, kako dolikuje zvezdi takvog ranga, a rasporedjeni su od ulaska u dvoriste do same vile, kao i prema svim pomocnim objektima od centalnog dela vile. Njegova izabranica Dzenada Dzejlovic na nase pitanje kako se oseca povodom gesta ovog industrijskog giganta, odgovorila je: “Sad i kad idem kod krava osecam se kao mega zvezda”
Naravoucenije ove plemenite kampanje je da svaka zvezda zasluzuje parce Holivudskog glamura u svome domu, a krava ko krava, đeš ti kravi objasnit.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne