Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 05 Feb 2011, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

Eva Braun@GunClub

Bečejska grupa “Eva Braun” vraća se na muzičku scenu u martu objavljivanjem albuma “Playback”, dok će na Dan zaljubljenih, 14. februara, svirati u Gun Club-u.
Zamrznuvši rad posle albuma “Everest” (2001), Eva Braun se ponovo okupila 2007. godine, i to u prvobitnoj postavi u kojoj su tri ključna autora gitaristi Goran Vasović, Pjer Dolinka i Milan Glavaški.
Sastav Eva Braun je krajem januara u Novom Bečeju snimio spot za pesmu “Okreni moj broj”. Radi se o singlu koji najavljuje album “Playback”, a koji će biti objavljen sredinom marta pod etiketom B92.
Peti po redu studijski album “Playback” je snimljen u studiju “Do-Re-Mi” u Novom Sadu. Na albumu se nalazi dvadeset novih pesama, a u jednoj gostuje Vladimir Kolarić-Kole iz sastava “Veliki prezir”.
Svi koji su se uželeli specifičnog pop zvuka karakterističnog samo za Evu Braun, spot za singl ,,Okreni moj broj” premijerno će moći da čuju 12. februara na Televiziji B92 u emisiji “POPodne”.
Na koncertu u Gun Clubu, pored velikog broja hitova koje je Eva Braun stvarala u poslednje dve decenije, publika će moći prvi put da čuje i nove pesme sa predstojećeg izdanja “Playback”.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne