Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 10 Mar 2008, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Eva Braun u Beogradu

evabraunPosle višegodišnje pauze, bečejska grupa “Eva Braun” ponovo će nastupiti u Beogradu i to 22. marta u Studentskom kulturnom centru Beograda. Koncert je prvobitno najavljen za 21. mart i klubu Šipražje, međutim zbog velikog interesovanja publike, koncert je pomeren u novi prostor i zakazan je novi termin. Radi se o koncertnoj promociji reizdanja albuma “Pop Music”.

Bend ponovo čine Goran Vasović, Milan Glavaški i Petar Dolinka a zajedno ponovo nastupaju od maja prošle godine. 24. decembra 2007. godine, dvanaest godina nakon prvobitnog objavljivanja albuma “Pop Music”, B92 je objavio remasterovano reizdanje ovog nesumnjivog klasika domaćeg gitarskog popa, prošireno sa devet rariteta i do sada neobjavljenih numera iz perioda 1991 – 1995.

Karte za koncert će se uskoro naći u prodaji na blagajni SKC-a po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 600 dinara. Koncert počinje tačno u 21h!

http://www.myspace.com/evabraunonline

http://www.b92.net/music/catalogue/s/eva_braun.htm

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne