Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 11 Jul 2023, i nalazi se u kategoriji Vesti.

ELEMENTAL I SVEMIRKO 25. AVGUSTA U ATRIJUMU BEOGRADSKOG SAJMA

Prvo izdanje Kontakt Festa očekuje nas 24. i 25. avgusta kao kruna letnje sezone na otvorenom. Koncertni program prvog dana festivala već je ranije objavljen. U četvrtak, 24. avgusta, u Atrijumu Beogradskog sajma nastupiće Vojko V, Z++ i Mimi Mercedez, a drugog festivalskog dana, 25. avgusta, u Beograd stiže Elemental, koji će sa beogradskom publikom proslaviti 25. godišnjicu rada benda, a sa njima i grupa Svemirko, kao regionalne zvezde kojih se beogradska publika možda i najviše uželela.
Punih 25 godina plodnog rada, 8 albuma, i više od 1.000 koncerata je iza grupe ELEMENTAL. Otkako su 1998. počeli kao uigrana trojka, Elemental je prerastao u beskompromisni sedmočlani bend sa live nastupima za pamćenje. Veličanstvenim koncertom na Šalati obeležili su ovaj veliki jubilej u rodnom Zagrebu, a 25. avgusta će na krilima slavljeničke atmosfere sleteti pred beogradsku publiku. 

SVEMIRKO je od samog starta bend koji koji postavlja trendove i pomera ili uklanja granice. Jedna su od najtraženijih koncertnih senzacija u regionu. Uvek obećaju neočekivano i to i isporuče. Ništa manje se ne očekuje ni 25. avgusta na Kontakt Festu.

Tri do sada objavljena albuma „Vanilija”, „Tunguzija” i „Skalamerija” čine Svemirkovu „-ija” trilogiju epskih proporcija, a nova dela su u nastajanju. Deo toga otkriveno je aktualnim duetom „Nosi me na duši” koji potpisuju sa Peki Peleom. Svemirkove melodije i ritmovi niti su kojima zavode i vuku na ples. Posle dužeg vremena gledaćemo ih u Beogradu 25. avgusta.
Dnevne ulaznice za Kontakt Fest dostupne su na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i na tickets.rs.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne