Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 17 Nov 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

E-Play 27. novembra u Gun Clubu!

Od kraja 2013. godine uživamo u, po mnogima, najboljem do sada, albumu E-Playa ,,Obični Ljudi” sa kojeg su se velikom brzinom izdvojili hitovi ,,Divan dan” i ,,Ljubica”, a beogradski sastav je ovoga puta rešio da nas obraduje dugo očekivanim koncertom u Beogradu 27.11.2015. godine u Gun Clubu.

Dugo nismo bili u prilici da E-PLAY vidimo uživo u Beogradu na celovečernjem koncertu, pa za koncert u Gun clubu pripremaju poseban šou:

E-Play_ foto Luka Trajkovic

,,U Gunu ćemo svirati dosta pesama sa albuma ,,Obični ljudi”, ali premijerno i nekoliko novih, još uvek neobjavljenih pesama, tako da se radujemo ovom koncertu koji će biti nešto novo i za nas i za publiku”, kazala je Maja Cvetković povodom koncerta koji nas očekuje 27. novembra u Miloša Pocerca 10.

Basistkinja Maja, heroina alternativne scene, zajedno sa bunjarom Trutom daje ovom bendu posebnu čar i na njihovim koncertima publika ne dolazi do predaha. U Ganu će zagrmeti ritmički udari ova dva instrumenta gde će ovaj bend zavrnutih rukava i beskompromisnog stava sve pesme posvetiti svojoj publici koja u Beogradu ima retku priliku da ih čuje na samostalnim nastupima.

Da E-play osluškuje svoju publiku govori i podatak da je bend na nagovor svoje publike nedavno izbacio spot za pesmu ,,Možda neko”.

Gosti koji su najavljeni za ovaj koncert, dolaze iz Sremske Mitrovice i zovu se Kofein.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara dostupne su u kafeu Šikarica (Skadarska 22).

Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa (od Main stage-a na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za “dan muzike” pa do koncerta u Bolonji povodom “Dana Beograda”), učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću..,).

E-Play_ foto Luka Trajkovic

Bend E-play je krajem 2013. objavio album “Obični ljudi” sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi “Divan Dan”, “Ljubica” i “Možda neko”. Tokom prošle godine pesma “Divan Dan” osvaja prvo mesto na mnogim domaćim listama, a u isto vreme dobija i “Megafon” nagradu za najbollji singl godine.

Da je muzika grupe E-Play zaživela među svim generacijama, govori i i video najava najmlađeg fana ovog beogradskog benda: https://www.youtube.com/watch?v=iFEFvTUofCU&feature=youtu.be 🙂

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne