Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 21 Dec 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Dva koncerta NIKOLE VRANJKOVIĆA ove nedelje u Gun Clubu!

Gun Club godinu zaokružuje u velikom stilu!
Ove nedelje nas očekuju čak dva tradicionalna prednovogodišnja koncerta Nikole Vranjkovića, 24. i 27. decembra.

Nikola Vranjkovic_foto

NIKOLA VRANJKOVIĆ je svoju vernu publiku već navikao na tradicionalne prednovogodišnje nastupe, kojih će ove godine biti dva – u četvrtak, 24. decembra, i u nedelju, 27. decembra.
Intimna atmosfera Gun Cluba doprineće posebnoj atmosferi koju sami po sebi nose koncerti Nikole Vranjkovića, i u svom akustičnom i u svom električnom delu – a i elektrik i akustik varijanta biće zastupljeni na koncertima u Miloša Pocerca 10!

Nikola Vranjković će sa svojim orkestrom na koncertu u četvrtak ugostoti grupu Vizelj, a u nedelju Cross Breeze.

Nikola Vranjković je nedavno objavio novu pesmu, ,,Fototapet”, snimljenu u saradnji sa Petrom Rudićem (Svi na pod) i Danilom Nikodinovskim (Consecration), koju će uvrstiti i u set liste predstojećih koncerata u Gun Clubu. Ko je nije čuo, eto prilike 24. i 27. decembra.

Ulaznice su već uveliko u prodaji u Felix Shopu , u kafeu Šikarica, i u Žila Shopu (Čumićevo sokače), po pretprodajnoj ceni od 700 dinara, dok će na ulazu u Gun Club ulaznice koštati 900 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne