Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 21 Dec 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Dva koncerta EYESBURN-A ove nedelje u Gun Clubu!

Gun Club godinu zaokružuje u velikom stilu!
Ove nedelje nas očekuju čak dva koncerta grupe Eyesburn 25. i 26. decembra.

Pred nastupe u Gun Clubu, EYESBURN su objavili novi spot tza pesmu ,,Dream is over“, koja obeležava početak priprema za novi album koji će ovaj bend objaviti tokom sledeće godine.

,,Ovim spotom, tj. singlom, upoznajemo publiku sa novim članovima i otvaramo novo polavlje u radu. Tekstom pesme motivišemo ljude na pozitivan odnos prema budućnosti bez obzira na poteškoće u sadašnjosti”, kazao je Nemanja Kojić Kojot povodom objavljivanja novog spota kojim Eyesburn najavljuju dva koncerta u petak i subotu, u beogradskom Gun Clubu.

​,,Na dva beogradska nastupa ljude očekuju već poznate himne, ali u novim izvedbama. A biće tu i novih stvari! Nastupi će u smislu set liste biti isti i u petak i u subotu, ali mi smo dinamičan bend uživo i nikada ne izvodimo pesme sa DUB elementima u istom aranzmanu, te će u tom smislu biti dosta različiti”, dodajo je Kojot.

Eyesburn_foto

Grupi Eyesburn će se na sceni Gun Cluba u petak, 25. decembra, pridružiti beogradski sastav Last Thrill, a u Eyesburn spektakl u subotu, 36. decembra, publiku će uvesti sve popularniji i sve žešći Dot The Eye.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, kao i posredstvom DD Tickets prodajne mreže.
Na dan koncerata, na ulazu u Gun Club, ulaznice će koštati 800 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne