Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 03 Aug 2008, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Domaći bendovi na Jelen Pivo Live festivalu

jelen_pivo_live_logoU skladu sa strateškim planom Jelen Piva da podržava domaću muzičku scenu i dobru muziku drugi dan Jelen Pvo Live festivala rezervisan je za domaću rock’n’roll scenu i bendove koji su ostavili neizbrisiv trag na muzičku scenu Balkana, gotovo podjednako kao The Stooges i Dinosaur Jr. Subota, 6. septembar rezervisan je za nastupe sastava Partibrejkers, Disciplin A Kitschme i Električni orgazam, bendove bez kojih je nezamislivo govoriti o muzičkom nasleđu novog talasa nekadađnje Jugoslavije, kao ni o buntu jedne generacije, koja je ostavila trag na odrastanje čitavih generacija.

Posle odlično ocenjenih nastupa na Jelen Pivo Live festivalu sastavi Partibrejkers i Disciplin A Kitschme ponovo će deo svoje neisrpne kreativne energije pružiti beogradskoj publici u čemu će im pomoći i kultni jugoslovenski bend novog talasa i kompliacije ‘Paket aranžman’, Električni orgazam.

Ovo će ujedno biti i prva beogradska koncertna promocija novog albuma sastava Partibrejkers, ‘Sloboda ili ništa’ koji je objavljen početkom ove godine za PGP RTS.

Od benda Disciplin A Kitschme, čiji nastup 2005. godine na Exit festivalu ugledni britanski magazin „Mojo“ okarakterisao kao “serbian junglist-punk politicos”, očekujemo da 6. septembra još jednom ispuni naše uši i telo bukom u plesnom ritmu.

Drugog dana Jelen Pivo Live nastupiće i mladi beogradski sastav Strip koji će pomovisati upravo objavljeni album ‘Psihomehaničar’, kao i kultni, ponovo okupljeni, hrvatski sastav Majke koji na Jelen Pivo Live festival dolaze sa hvaljene hrvatske Unplugged turneje.

Pored sastava Iggy Pop and The Stooges i Dinosaur Jr. prvi dan festivala, 5. septembra nastupiće i domaći sastavi Jarboli, mladi beogradski bend i pobednik Art & Music festivala u Puli, Repetitor, kao i beogradska klubska atrakcija Hipnotized.

Apatinska Pivara kao lider u proizvodnji piva na srpskom tržištu u okviru svoje strategije korporativne društvene odgovornosti, u saradnji sa strateškim partnerom Recan-om, pokreće akciju recikliranja limenki pod sloganom „Reciklirajte i VI!“. Akcija „Reciklirajte i Vi“ prati sve Jelen Pivo Live muzičke događaje, a ima za cilj da podigne svest kod mladih i podseti javnost o značaju recikliranja i energetskim uštedama koje ono donosi.

Ulaznice za festival nalaze su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije, Blagajni Doma Omladine, Bilet Servisa i Ticketlina. Cena ulaznice za prvi dan festivala iznosi 1.200 dinara, dok je cena ulaznica za drugi dan 1.000 dinara. Komplet karata je u prodaji po ceni od 2.000 dinara. Ova cena ulaznica važiće do 14. avgusta.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne