Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 26 Dec 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

DARKVUDI U NOVOSADSKOM KLUBU QUARTER – JEDAN SASVIM DRUGAČIJI DOČEK NOVE GODINE

Ljubitelji kvalitetnog zvuka, dobre energije i sjajnog provoda imaće izuzetnu priliku da u novosadskom klubu Quarter dožive jedan sasvim drugačiji doček 2013. godine.

Posle veoma uspešne turneje sa Biserom Veletanlić koja je počela baš u Novom Sadu, i nakon nastupa u brojnim pozorištima i spektakularnog beogradskog Sava centra, Darkwood Dab se vraća klupskom repertoaru. U najboljem svetlu i standardnoj postavi, a uvek sa dozom iznenađenja Darkvudi će pokloniti drugačiji program od onog koji je publika imala priliku da čuje na turneji.

Darkwood Dub

 

U vrlo posebnoj atmosferi novogodišnje noći, kao stvorenoj za prisniji kontakt sa publikom, svi prisutni će imati priliku da uživaju u najblistavijim hitovima bogate darkvudovske diskografije.

Ulaznice možete kupiti po ceni od 1.200 dinara do 31.decembra na prodajnim mestima Gigstix – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (SPENS, Sutjeska 2) i Cafe Macchiato (TC Merkator).

Na samo veče dočeka, ulaznice možete da kupite i na ulazu u klub Quarter (Kineska četvrt, Bulevar Despota Stefana 5) od 22h po ceni od 1.500 dinara.

Da biste sebi priuštili ovo muzičko putovanje i nasmejani ulazak u novu 2013. godinu, požurite i obezbedite svoju ulaznicu što pre.  

Za više informacija pratite Darkvude na:

darkwooddub.com

facebook.com/DarkwoodDub

twitter.com/DarkwoodDub

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne