Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 28 Feb 2013, i nalazi se u kategoriji Vesti.

DEBI ALBUM GRUPE HYPE! IZLAZI 1. MARTA

Izdavačka kuća Odličan hrčak sa ponosom predstavlja debi album zrenjaninsko-pančevačke atrakcije – grupe HYPE!

Hype_omot albuma

HYPE! je bend koji bezobzirno prolazi kroz zidove žanrova i koji je u potpunosti posvećen autentičnosti izraza. Za četiri godine koliko postoje nastupili su na najznačajnijim festivalima u regionu – od Exita, preko Warriors Dance festivala, Koncerata godine, INmusic festivala… i sve to bez zvaničnog izdanja, zahvaljujući sirovoj energiji i jedinstvenom pristupu autorskom rokenrolu!

,,Svoj alternativni zvuk ispremiješali su djelomično s garažom u

niz britkih pjesama, a cijelu priču predvodi zgodna frontmenica moćnog vokala.

Bend koji će kroz koju godinu harati regionalnom scenom!” (Muzika.hr)

 

,,Tu je i preko potrebna ženska, sirova energija i njen snažni vokal u stilu Juliette Lewis! Ženska snaga koja će nadam se jednom promeniti ovaj svet na bolje.” (Autinomija.info)

 

Najavljen singlom “Erase”, debi jednostavno nazvan ,,Hype” (Odličan hrčak, 2013) snimljen je u saradnji sa Beogradskom školom zvuka, u produkciji Ivana Kljajića.

Hype! su: Dragana Mijatović, poznatija kao Gaga Lee (vokal), Darko Kurjak (bubanj),  Pavle Kirćanski (gitara), Miloš Kralj (bas gitara), Dalibor Kurjak (gitara).

Spisak pesama:

Weird
Erase
What do you want from me
Still right here
Just a boy
Same stuff
Come get me
Kill ’em all
Soulmates
Suicide

Album “Hype” izlazi 1. marta 2013. godine i biće dostupan u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30) i u Dallas Music Shopu (Sremska 2), a moguće ga je naručiti i na sajtu izdavača odlicanhrcak.com/naruci
Foto1_Hype

Pratite Hype! na 

www.hype-band.com

www.facebook.com/hypezr

www.youtube.com/user/hypezr

www.reverbnation.com/hypez

www.twitter.com/hypezr

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne