Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 10 Nov 2013, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

Danas od podne Berza ploča u Ganu!

1425578_690315170993496_644880262_n

Za treće izdanje “Berza Ploča u Ganu” ove jeseni pripremili smo još bogatiju standardnu ponudu – ploča, diskova, knjiga i drugih predmeta za kolekcionare i ljubitelje muzike. Iz ponude izdvajamo sva cd i lp izdanja Odličnog hrčka ( po promotivnoj ceni cd od 300-500 dinara, lp od 1000 do 2000 dinara), kao i veliki broj retkih i manje retkih izdanja, različitih žanrova na vinilu.

U prijatnoj atmosferi kluba, uz tople i hladne napitke, provedite nekoliko prijatnih sati u razgledanju okruženi muzikom, baš onako kako se to radi širom sveta.

Za sve posetioce ulaz na berzu biće besplatan!

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne