Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 10 Mar 2024, i nalazi se u kategoriji Vesti.

BOHEMIJA @ KONTAKT 24 / Poklon koncert u Elektropioniru

Više od sedam godina niška Bohemija prkosi svim pravilima, objavljuje muziku za svoju dušu, svira tamo gde ih žele i zovu i pravi koncerte za pamćenje.

Četvrti studijski album samo što je završen – uskoro vas očekuje prvi singl, a Kontakt je idealna prilika da se premijerno čuje nekoliko novih pesama uz stare hitove i favorite. Bohemija je za odabrane već dugo najbolji koncertni sastav u zemlji, a ovaj mnogočlani soul-spejs-pop-rok sastav povremeno je razigran kao Dejvid Bouvi na “Let’s Dance”, hitičan kao The Cult na “Electric”, srećno-tužan kao Big Star na “Sister Lovers” i neodoljiv kao neki ABBA “Best of”.

Bohemija je do sada objavila tri studijska albuma – “Sve naopako” (2017), “Nasmeši se i reši se?” (2019) i “Putujemo” (2021), uz odlične kritike i reakcije publike. Njihovi koncerti priča su za sebe: tona pozitivne energije, ludilo boja, najbolje od pop-rok psihodelije i neverovatni osećaj za melodiju i savršenu pesmu.

Vraćaju se na Kontakt 23 u petak, 22. marta u 20h u Anti Shop Elektropionir. Ulaz: BESPLATAN.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne