Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 07 Oct 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

BLOCK OUT PREDSTAVILI NOVI SINGL I NAJAVILI KOCERT U GUN CLUBU

Nakon leta provedenog na festivalima, Block Out su spremni za jesenju sezonu. Serijal samostalnih koncerata su započeli u Zrenjaninu 6. oktobra, sa nastupima nastavljaju je već 13. oktobra u Požarevcu (klub ,,KB”), a 2. novembra, nastupiće i u Beogradu u njima i njihovoj publici dobro poznatom Gun Clubu. I Nišlije će biti u prilici da vide Block Out na Pravnom fakultetu već 9. novembra.

Block Out su pred najavljeni serijal koncerata publici predstavili novi singl, i to u dve verzije!

,,Prokletije live” sa Exita 2012. godine predstavljene su kao spot, a ,,Prokletije live” sa nastupa Block Outa u okviru Jelen top 10 turneje u Boru kao audio singl.

Ulaznice za beogradski koncert koji će Block Out održati u Gun Clubu 2. novembra moći će da se kupe u kafeu Šikarica, Skadarska 22, od 15. oktobra po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncert i na ulazu u klub cena ulaznice iznositi 900 dinara.

 

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne