Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 13 Apr 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

BESPLATNA SVIRKA NA HIPODROMU ZA 2000 LJUDI!!!

Ekipa Jelen Top 10 počinje rokenrol turneju 13. aprila, a prvi grad na mapi je Šabac! Nova lokacija koncerta je Hipodrom, koji će biti otvoren za čak 2000 ljubitelja najboljeg domaćeg rokenrol zvuka!

Neke lokacije na prošlogodišnjoj turneji koja je obeležila koncertnu sezonu i nadaleko odjeknula, bili su premali za sve koji su željno iščekivali ovaj R’n’R karavan u svom gradu. Zato su prostori za ovogodišnji Jelen Top 10 muzički pohod  birani pažljivijeza još širu publiku. Nova sezona podrazumeva i nova pravilakoncerti u Srbiji će biti besplatni!

Lepo vreme očekuje Šapčane, a koncert počinje tačno u 20h! Prvi bend koji nastupa 16 osam 23, a zatim na scenu izlaze Bjesovi!

Fanovi facebook stranice Jelen Top 10 učešćem u mini kvizu znanja dobiće izuzetnu priliku da pre koncerta upoznaju omiljene domaće rokenrol zvezde!

Jelen Top 10 karavan se nakon samo dva dana seli u Sremsku Mitrovicu u salu SPC Pinki gde će obradovati čak 2500 ljubitelja rokenrola!

Prvu Jelen Top 10 turneju obeležilo je preko 100 sati žive rok svirke u 14 gradova, 10 bendova i više od 10.000 posetilaca uz besprekornu organizaciju, odlično druženje i sjajan provod sa publikom.

Ove godine očekujemo još bolji provod i sjajne svirke. Ono što je jako važno je da će i lokalni mladi bendovi u usponu imati priliku da nastupe kao predgrupe najafirmisanijim domaćim bendovima!”, poručila je Ana Konjović, voditeljka emisije Jelen Top 10.

,,Nema stajanja, jer rokenrol definitivno treba da živi u Srbiji, izjavio je Lazar Sakan na kraju prošlogodišnje turneje, i stajanja, zaista, nema!

Jelen Pivo je organizator i glavni pokrovitelj najvećih muzičkih događaja u zemlji, a sa željom da se osnaži domaća rok scena, 2009. godine Jelen Pivo je pokrenuo i emisiju Jelen Top 10, a dve godine kasnije i Jelen Top 10 turneju. Nakon 2,5 meseca putujućeg rok zvuka na prošlogodišnjoj Jelen Top 10 turneji, publici u Srbiji i Republici Srpskoj predstavili su se bendovi Darkwood Dub, Kanda, Kodža, i Nebojša, Obojeni Program, Bjesovi, Veliki prezir, Block Out, Hypnotized i mnogi drugi.

Publiku i u 2012. godini očekuju brojna iznenađenja i najkvalitetniji provod uz Jelen Pivo!

Vidimo se na Jelen Top 10 turneji!

Tačne informacije o terminima, mestima, izvođačima, kao i brojna iznenađenja očekuju vas uskoro na: http://www.jelentop10.com/ i http://www.facebook.com/pages/Jelen-Top-10/196688461038

Potvrđeni bendovi: Elekrični orgazam, Darkwood Dub, Bjesovi, KKN, Obojeni program, Block out, Hypnotized, Atheist Rap, Let3 (gosti), 16x8x23

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne