Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 18 Dec 2021, i nalazi se u kategoriji Vesti.

BELGRADE ROCKS! BEOGRADSKA ZIMA 2021 NA TRGU NIKOLE PAŠIĆA

Centar beogradskih festivala – CEBEF i ove godine, povodom novogodišnjih praznika, priređuje raznovrsne događaje u Beogradu, u okviru ,,Beogradske zime”. Ove godine organizuju se i dani posvećeni rock i alternativnim grupama.

U ponudi je zvuk koji je do sada bio ređe zastupljen u prazničnom programu, a na radost publike ova vrsta muzike je sada dobila svoje zasluženo mesto na prazničnoj sceni. U sredu i četvrtak, 29. i 30. decembra, ukupno 10 izvođača održaće svoje nastupe za Beograđane i posetioce Beograda. Oba dana nastupi počinju u 17 časova i održavaće se na Trgu Nikole Pašića, a ulaz je slobodan. Trenutno za ovaj program vlada veliko interesovanje širom regiona na društvenim mrežama, a ukoliko bude bilo potrebno izmeniti lokaciju zbog procene prisustva većeg broja publike, javnost će biti naknadno obaveštena.

U sredu, 29.12.2021. nastupiće: Damir Urban & 4, Električni orgazam, Straight Mickey & The Boyz, Kanda Kodža i Nebojša i Zoster.

U četvrtak, 30. decembra, nastupiće: Bjesovi, Paraf , Obojeni program, Artan Lili i Let 3.

Nova godina na Trg Nikole Pašića stiže i pre rocka.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne