Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 31 Mar 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Let 3, Partibrejkers, KKN, Goribor, Ritam nereda, Nikola Vranjković i drugi u Vrnjačkoj Banji

Lovefest iz Vrnjačke banje ove godine seli se kraj vrnjačkog jezera i u periodu od 7. do 9. avgusta na pet muzičkih bina nastupiće preko 70 izvođača.

Partibrejkers

Rok program činiće koncerti Ramba Amadeusa, Goribora, Bad Copy, Nikole Vranjkovića, Partibrejkersa, S.A.R.S.-a, Kande Kože i Nebojše, Let 3, Stereo Banane, Who See, Prti Bee Gee i Za Dž. A prema navodima organizatoria, uskoro će uslediti još imena.

Kompleti karata prodaju se u fazama od po 3.000 kompleta, gde se prvi kontigent može nabaviti po ceni od 1.599 dinara. Potom sledi cena od 1.999, 2.499 i napokon 3.299 dinara. Mogu se kupiti preko Eventim mreže.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne