Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 11 Jun 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

AUTOPAKAO NA EXIT ETIKETI

Četvrti album sastava AutoparkAutopakao, koji je početkom 2012. godine objavila izdavačka kuća Odličan hrčak uz podršku Ustanove kulture ,,Parobrod”, objavljen je i na EXIT etiketi  http://www.exitmusic.rs/sr/label/autopark?a=autopakao.

Muzika Autoparka mogla bi da se opiše kao spoj gitarske buke i pop melodije, otrovan uticajima američkih i engleskih bendova sa kraja osamdesetih i početka devedesetih godina prošlog veka. Ali, sami članovi grupe smatraju da muzika najviše zavisi od njihovog unutrašnjeg stanja, te da su granice u muzici i bilo kakve žanrovske definicije jako dosadne.

Album ,,Autopakao” je, dakle, dostupan za besplatan download, a za sve kolekcionare i ljubitelje hard copy verzija domaćih izdanja, do četvrtog izdanja Autoparka mogu da dođu u prodavnici ploča ,”Pinball Wizard Records”, u Dallas Music Shopu i u drugim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama ili ga naručiti putem našeg sajta http://www.odlicanhrcak.com/naruci/

Na albumu ‘’Autopakao’’ su svirali: Ognjenka Lakićević (vokal), Nikola Berček (gitara, vokal), Dušan Lopušina (gitara), Milan Bogdanović (bas), Dejan Utvar (bubnjevi) i Aleksandar Sivački (klavijature).

Autopark danas čine: Ognjenka Lakićević (vokal), Nikola Berček (gitara, vokal), Dušan Lopušina (gitara), Aleksandar Šišić (bas), Bojan Dmitrašinović (bubnjevi) i Aleksandar Sivački (klavijature).

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne