Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 22 Apr 2014, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

Artan Lili u beogradskom klubu Gun

U subotu, 10. maja u beogradskom klubu Gun nastupiće noise – pop bend Artan Lili, a kao koncertna podrška, rok – bluz – elektro sastav Auf Wiedersehen.
Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 300 dinara u kafeu Sikarica, Skadarska 22. Neposredno pred koncert cena ulaznice iznosiće 500 dinara.

Beogradska grupa Artan Lili objavila je svoj prvi album i, kako kažu, ovo izdanje je specijalno koncipirano. Na albumu se nalazi dvanaest pesama koje će biti sukcesivno objavljene u određenom vremenskom periodu.
Za sada, četiri pesme mogu biti preslušane besplatno ili preuzete uz minimalnu novčanu naknadu preko profila benda na sajtu bandcamp.com, a grupa preporučuje pojedinačno skidanje pesama dok album ne bude u potpunosti dostupan.

4

Prvi singl Džoni, kao i drugi Najbolje što znam su osvojili prva mesta većine relevantnih Top lista u regionu, a Romana, Dragan, Marko i Bojan najavljuju i sledeći singl – spot za pesmu Srce, koji će biti objavljen krajem meseca, nakon čega slede i prvi koncerti u zemlji i regionu.

Album: http://artanlili.bandcamp.com/releases
Spot: https://www.youtube.com/watch?v=Kg2x4YyaEFQ

Audio:AW

Auf Wiedersehen je beogradski bend nastao 2010. godine. Muzika je fokusirana na elektronske bitove, ali i na jake uticaje gitarskog zvuka. Zvuk benda Auf Wiedersehen se može okarakterisati kao garažni disko ili electro-no wave-disco punk.

Audio:

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne