Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 28 Dec 2017, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Anton i Hevi Hipi Bejbi objavili spot za pesmu “Suvišni”

Nebojša Antonijević Anton ima novi bend ANTON I HEVI HIPI BEJBI OBJAVILI SPOT ZA PESMU ,,SUVIŠNI” a u Elektropioniru su i promovisali album najavljen ovim singlom – ,,Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi!”

,,Antonova muzika je čist rok. Tvrd, prepečen, vibrantan. Elegantna kao uglačana gvozdena šina po kojoj juri tajanstveni voz iz Elvisove pesme. Nema suvišnih stvari. Električna struja, metalne žice i reči „dletom od krvi isklesane“. Čelični sjaj i nervozni ritam”, tako kritičar Žikica Simić opisuje novu kreativnu energiju Nebojše Antonijevića Antona i all star benda koji je okupio pod imenom Hevi Hipi Bejbi, a koji čine Robert Telčer, dušan Ševarlić Ševa i Darko Kurjak.

Anton i Hevi Hipi Bejbi su u prisustvu velikog broja novinara i prijatelja sa muzičke scene u sredu, 27. decembra, u beogradskom Elektropioniru, promovisali spot za pesmu ,,Suvišni” sa upravo objavljenog albuma ,,Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi!”.

Nakon što su predstavili spot, za čiju je režiju zaslužan Miodrag Cicović, Anton i Hevi Hipi Bejbi su izveli nekoliko pesama sa ovog dugoočekivanog izdanja, koje je upravo objavljeno pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak.

,,Srce je čisto, ruke su vešte, glas je jasan. U toj situaciji neporeciva besprekornost albuma „Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi“ logična je i potpuno prirodna posledica”, Aleksandar Žikić, muzički kritičar

Pratite Antona i Hevi Hipi Bejbi:
Facebook: facebook.com/antonihevihipibejbi/
Instagram: @anton_i_hevi_hipi_bejbi

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne