Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 08 Oct 2007, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Al And The Black Cats u Beogradu

al-and-the-black-catsPo prvi put na prostoru bivše Jugoslavije gostuje svetska rockabilly atrakcija, Al And The Black Cats. Bend iz Mičigena, sa trenutnom adresom u Londonu dolazi u okviru velike Evropske turneje kojom će predstaviti album ‘Shakin’ At The Knees’ koji je objavljen u maju ove godine. Bend u Beogradu nastupa u malom klubu SKC-a, u sredu, 10. oktobra sa početkom u 22h.

Na repertoaru benda se pored autorskih pesama nalaze i obrade od Misfitsa do Johnnya Casha.

The Black Cats čine tri dvadesetogodišnjaka, Hugh Skiffington, Tony Cozzaglio i Eric Soules, dok je duhovni vođa i glavni krivac za postojanje benda Al Krivoy, legendarni rockabilly veteran iz benda The Fabulos Rockabillys. Al je po sopstvenom priznanju, pošto je većina članova njegovog benda preminula ili završila u zatvoru krenuo u potragu za novim pratećim bendom. Nakon što je čuo momke kako sviraju Al je znao da oni nisu običan prateći bend. Rad sa The Black Cats je postala njegova životna misija. Danas kao menadžer benda, duhovni vođa i povremeni basista, Al je bendu obezbedio rasporodate turneje desetine hiljada obožavaoca i dva studijska izdanja.

Cena ulaznice iznosi 300 dinara i može se nabaviti na blagajni SKC-a.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne