Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 12 Feb 2017, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Goblini: 20+ godina “U magnovenju”

Goblini | Fotografija: Marko Ristić Goblini | Fotografija: Marko Ristić

Album ,,U magnovenju” grupa Goblini je objavila 1996. godine – pre dve pune decenije!

,,Negde u nekom čudnom magnovenju, u konstantnom prelasku s kontinenta na kontinent, u procesu razmene silne energije koju smo prethodne godine razmenjivali sa publikom na koncertima i festivalima širom regiona, potpuno smo zaboravili da obeležimo dvadesetogodišnjicu izlaska albuma U MAGNOVENJU”, iskreni su Goblini, pa su odlučili da taj propust ispeglaju 24. marta u Mikser House-u!

,,A i krajnje je vreme da nastupimo i u ovom beogradskom koncertnom prostoru… Biće nas gomila!” dodaju i već najavljuju specijalne goste koji će sa njima obeležiti jubilej jednog od najznačajnijih pank albuma u rokenrol istoriji regiona.

Goblini | Fotografija: Marko Ristić
Goblini | Fotografija: Marko Ristić

Goblini će binu Miksera deliti sa bendovima Bunker 13 i Neprijatelj Prelazi Zeku.
Ulaznice po promotivnoj ceni od 800 dinara biće u prodaji od 13. do 26. februara.
Od 27. februara ulaznice će koštati 1.000 dinara.
Prodajna mesta: Gigstix i Mikser House.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne