Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 20 Dec 2016, i nalazi se u kategoriji Vesti.

13. tradicionalni prvojanuarski koncert Kande Kodže i Nebojše Mikser House – 1. januar 2017. u 21h

Udarali su čežnju publici pune dve godine, koliko je prošlo od albuma ,,Volja za noć” do novog singla ,,Prekidi ponovo​“.

Svi koji su pomislili da je ovo jedina nova pesma grupe Kanda Kodža i Nebojša kojom će se zaraziti, definitivno treba da posete njihov tradicionalni prvojanuarski koncert u Mikser House-u!

web-plakat

Jer upravo na ovom koncertu će premijerno izvesti još novih pesama koje će se naći na predstojećem albumu koji već uveliko pripremaju!

Beograđani i njihovi gosti koji prvi dan nove godine odluče da provedu na koncertu u Mikseru, prisustvovaće i snimanju drugog dela live izdanja koje KKN planiraju da objave u martu.

Membrane mikrofona i budna oka kamera uhvatiće taj jedinstveni prvojanuarski trenutak koji KKN već 13. godinu zaredom dele sa svojom vernom publikom.
Još uvek su na svim GigsTix i Eventim prodajnim mestima, kao i na blagajni Miksera, dostupne ulaznice po promotivnoj ceni od 800 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne