Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 30 Jan 2023, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Zoster u martu u novosadskoj Hali 2

,,Najgori” od najboljih je završen i uskoro će biti objavljen, a Novi Sad će biti jedna od prvih stanica na putovanju kojim će uživo promovisati novi, željno i dugo očekivani album.
Bosanskohercegovačka grupa iz Mostara, jedna od najpopularnijih u regionu, Zoster, 31. marta nastupiće u Hali 2 Novosadskog sajma, mestu prepoznatljivom po dobrom provodu i značajnim kulturnim dešavanjima. Novi album ,,Najgori” glavni je povod najmasovnijeg druženja sa Novosađanima do sada.
Zoster smatra da je reggae muzika prikladna za ova trusna područja u kojima je doza agresivnosti čak i u muzici previše. Grupa stoga prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, ljubavi, te ponekad i edukacije.

Album ,,Najgori” najavljen je singlovima ,,Kuda idu svi ti ljudi”, ,,Treba mi keš”, ,,Čovjek želi da je ptica” i upravo plasiranim ,,Čovjek zvani činjenica”,

Prvisingl ‘Kuda idu svi ti ljudi’ jedna je vrsta premise, u drugom spotu i pjesmi, ‘Treba mi keš’, otkrivamo našeg protagonistu Najgoreg u prvom licu, a treći singl ‘Čovjek želi da je ptica’ je priča isto o našem Najgorem, ali o njemu pričamo u trećem licu. S time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobitćete cijelu sliku”, navodi frontmen benda, Mario Knezović. Onda je usledio i ,,Čovjek zvani činjenica” sa spotom inspirisanim serijama B produkcije iz kasnih ’70-tih godina i predstavlja pilot/trejler filma koji nikad neće biti snimljen”.

A sve ove četiri filmske priče koje nam Zoster pruža ,,na kašičicu” u poslednjih godinu i po dana, samo su trejler do sada najvećeg koncerta u Novom Sadu koji pripremaju za 31. mart.
Ulaznice za koncert, svi zainteresovani mogu kupiti na svim Gigstix prodajnim mestima, kao i onlajn putem sajta gigstix.com.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne