Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 19 Mar 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

,,Vreme čuda” novi singl i spot grupe Trigger

Grupa Trigger objavila je spot za novi singl – pesmu ,,Vreme čuda”.

„Mi smo poslali čoveka gore na Mesec da gleda odatle, kako od bolesti i gladi umiru deca i milioni pate“…

Ovim stihovima počinje nova pesma ,,Vreme čuda“ grupe Trigger, muzički osvrt na jedinstveni talenat ljudskih bića da „u ime oca, sina i svetog dolara“ zloupotrebe i izvitopere svako civilizacijsko dostignuće.

Video je snimljen u saradnji sa Nikolom Silićem sa kojim je Trigger već radio na spotu za pesmu ,,Navika”, kao i na ekranizaciji obrade Haustorove ,,Ene”.

vreme cuda foto

Pesma ,,Vreme čuda” je naslovna numera novog izdanja koje će Trigger uskoro objaviti pod etiketom Odličnog hrčka. Novim singlom i novim izdanjem grupa Trigger se okreće još tvrđem zvuku. Poigravaju se sa žanrovskim granicama uz učešće mnogih muzičkih gostiju iz Srbije i regiona.

Grupa Trigger iza sebe ima album obrada ,,Ex” i prvenac ,,Ljubav” sa kojim su svojevremeno osvojili nagradu slušalaca Radio Beograda 202, regionalnu muzičku nagradu Indexi u kategoriji ,,Najbolji metal album”, i nagradu ,,Otkriće godine” TV Metropolis.

Singl ,,Vreme čuda” dostupan je na Deezeru: deezer.com/album/9889646,
a spot na zvaničnom YouTube klanalu benda: youtube.com/watch?v=XBeDDWprdPQ.

Za potrebe emitovanja na vašem programu (ne i za postavljanje za download),
audio singl je dostupan na sledećem linku we.tl/NJkWi9wNYR,
a video možete preuzeti na sledećem linku we.tl/oPOCKBosuH.

Pratite grupu Trigger:

www.triggerband.net
www.facebook.com/bandtrigger
www.twitter.com/BandTrigger

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne