Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 22 Jun 2023, i nalazi se u kategoriji Vesti.

VOJKO V, Z++ I MIMI MERCEDEZ SU PRVA IMENA KONTAKT FESTA KOJI ĆE ZAOKRUŽITI LETNJU OPEN AIR SEZONU

Ekipa KONTAKTA je za kraj letnje festivalske sezone pripremila veliku trodnevnu muzičku feštu.
Program – internacionalni.
Zvezde – najtraženije u regionu… i šire…
Mesto – najkomotnije za koncerte na otvorenom.

Zašto KONTAKT Fest? Zato što su u okviru martovskog konferencijskog dela KONTAKT programa ostvarene brojne saradnje koje sa vama jedva čekamo da realizujemo.
KONTAKT FEST: od 24. do 26.08.2023. u Atrijumu Beogradskog sajma.
Da pred povratak u klubove ,,zakucamo” kraj sezone open air festivala na spektakularan način.

Prve večeri KONTAKT festa u Atrijumu Beogradskog sajma, 24. avgusta, susrešće se fantastična trojka: VOJKO V, Z++ i MIMI MERCEDEZ.
Mnogi su ostali uskraćeni za koncert VOJKA V u okviru revijalnog dela sedme Kontakt konferencije u martu, jer… rasprodato! Ali je zato tu Kontakt Fest. Biće (valjda) mesta za sve 24. avgusta.

U kraljevstvu MIMI MERCEDEZ su kontroverzni tekstovi i zarazni bitovi. Ulica dobija drugu perspektivu kada ,,kraljica svih žanrova” stupi na scenu. A pokoriće je svojim oštrim jezikom i vrelim nastupom prvog dana Kontakt Festa.

Već prvim albumom “18++” iz bilo je jasno da je Z++ pokrenuo talas neviđenog i neočekivanog. Podigao je lestvicu što se tiče produkcije, a upravo on sam producira sve što radi. Z++ je jedno od najperspektivnijih imena regionalne muzičke scene. Z++ je na KONTAKT Festu, prve večeri, u četvrtak, 24. avgusta.

Early Bird ulaznice su već u prodaji putem Ticket Vision prodajne mreže, kao na na tickets.rs, po ceni od 1.590 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne