Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 01 Oct 2018, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Vojko V najavljuje novi spot i prvi solistički nastup u Beogradu

Novim spotom Vojko V možda nudi odgovor na pitanje KAKO TO
da do sada nije nastupao u Beogradu

Već neko vreme se na svakom ćošku čuje ,,Zovi čovika!” I prizvan je!
Prvi solistički nastup VOJKA VRUĆINE priprema se u SubBeernom centru 7. decembra!

Ulaznice su već u prodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22).
Trenutno je dostupna superpromo kategorija ulaznica po ceni od 800 dinara.

Nakon ,,Zovi čovika”, ,,Ne može” i ,,Pasta italiana”, koji su zajedno pregledani skoro 6 miliona puta na YouTube-u, četvrti singl Vojka V očekivano je postao ,,Kako to?”, prema mnogim mišljenjima jedan od vrhunaca albuma ,,Vojko”. Režija spota prepuštena Rinu Barbiru koji je realizovao prethodna dva Vojkova video spota.

Možda se baš u novom singlu krije odgovor na pitanje KAKO TO Vojko Vrućina do sada nije nastupio u Beogradu kao Vojko V. Možda…

Vojko V – Kako to?
Vojko V (a.k.a. Vojko Vrućina) splitski je reper i muzički producent poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka, a u 2018. je odlučio ponovno uploviti u solo vode. Ponovo, jer svako ozbiljniji fan Vojka V zna šta je radio pre Dječaka.

Vojkov povratak soliranju se pokazao odličnom odlukom jer je njegov prvi singl ,,Zovi čovika” pregledan više od 700.000 puta u prva četiri meseca. Sada broji skoro 2 miliona pregleda!


Da to nije bila puka slučajnost, pokazao je i singl koji je usledio – uspešni eksperiment kojim je Vojko spojio naizgled dve nespojive kombinacije, tvrdi rep Kreše Be (Kreša Bengalke) i zabavni melos Tončija Ha (Tončija Huljića) ,,Pasta Italiana”.


U mesec dana preslušalo ga je 800.000 ljudi, što ga čini najvećim rep hitom 2018. godine u regionu.

Trećim singlom je nastavio da obara sopstvene rekorde i već sad je postao najtraženiji izvođač u našem delu sveta. Svi pitaju može li nastupati, a Vojko V na to kaže #NeMože!

Omekšao je. Sada #MOŽE!
Beogradska publika dočekaće ga 7. decembra u Cetinjskoj ulici – u SubBeernom centru.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne