Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 21 Apr 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Video premijera: Svi na pod – “Sekunda”

Grupa Svi na Pod objavila je spot za pesmu “Sekunda” koja se nalazi na njihovom novom albumu “Mladost”.

Ekipa koja je realizovala spot je mahom ista kao i za prethodni “Barakuda”, a video je sniman u šumama pored Barande i cela radnja se dešava na otvorenom prostoru blizu rukavca reke Tamiš.

svi-na-pod-sekunda

Ivan Stojiljković potpisuje režiju, direktori fotografije su Stefan Vučković i Marina Perović, za scenografiju je bila zadužena Bojana Nikolić, za kostim Olja Marković, a sve je to na kraju izmontirala Ana Žukić. Odlična ekipa diplomaca FDU i FPU je opet zablistala, a krajnji izgled premijerno pogledajte na MTV kanalu i mtv.rs.

Svi na pod su nedavno predstavili svoj novi album “Mladost”, koji je objavila nova izdavačka kuća Lampshade media. Na albumu se nalazi 11 pesama, koje karakteriše kvalitetni elektro pop zvuk u kombinaciji sa nekoliko čvršćih r’n’r momenata, uz ritam sekciju pod uticajem funka i afro-američkog nasleđa. Numere na albumu dobijaju poseban muzički ambijent zahvaljujući ezoteričnim gitarama,prepoznatljivom “jazzy” saksofonu i upečatljivom vokalu Bojane Vunturišević. Gosti na albumu su Nebojša Zulfikarpašić i Mickey Straight na gitarama, Andrijana Belović, Goran German, Ida Prester, kao i hor Kružok u pesmi “Put”. Album “Mladost” je dostupan na muzičkom servisu Deezer i u svim CD šopovima širom Srbije.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne