Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 26 Nov 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Veliki rođendanski koncert grupe Eyesburn

Prvi, možda i jedini pravi hardcore/reggae sastav na našim prostorima, grupa Eyesburn, slavi 20. rođendan – u Velikoj sali SKC-a u Beogradu, u petak, 26. decembra!

,,Veoma nam je drago što će upravo SKC biti mesto na kome ćemo obeležiti 20 godina postojanja benda! Pored već zaboravljene Akademije, SKC je bio i jeste naša druga kuća u kojoj smo svirali najbitnije koncerte u dosadašnjoj karijeri. Nastup koji pripremamo za 26. decembar razlikovaće se od ostalih jer je koncipiran kao vremeplov – putovanje kroz poslednjih 20 godina naših života!”, najavljuju momci iz grupe Eyesburn rođendanski spektakl.

Eyesburn foto

Povodom prve dvadesetogodišnjice benda, Eyesburn će objaviti i svoju prvu kompilaciju! Na duplom CD-u naći će se probrane pesme koje su ostavile najveći pečat u dosadašnjoj karijeri benda, ali i neobjavljene verzije pesama koje već uveliko važe za ,,lektiru”.

,,Jednom EB puni 20 godina,i bili bismo presrećni da vas vidimo u što većem broju! Peace metal!”, poručuju Eyesburn-i.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara dostupne su na svim GigsTix prodajnim mestima, na blagajni Studentskog kulturnog centra, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Ulaznice će biti u prodaji od četvrtka, 27. novembra.

Ukoliko ih ostane, na ulazu u SKC, na veče koncerta, cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne