Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 24 Dec 2012, i nalazi se u kategoriji Izdanja.

Veliki prezir: ,,Svetlost i dim” – EP na vinilu

veliki_prezir-svetlost_i_dim-album_cover

Dugoočekivani EP Velikog prezira, izdanje ,,Svetlost i dim”, objavljen je u decembru 2012. godine na 12” vinilu pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak.

Pored pesama ,,Novčanik” i  ,,Da” kojima je izdanje najavljeno, brojni poštovaoci Velikog prezira će na 45 obrtaja moći da čuju i naslovnu numeru ,,Svetlost i dim”, ali i ,,To”, pesmu koja se pominje kao jedno od najboljih pop ostvarenja u poslednih deset godina.

EP ,,Svetlost i dim” snimljen je u studiju ,,Digimedia“ u Beogradu i ,,Šamarčina” u Vrbasu;

Snimatelji: Dušan Ševarlić, Janko Maraš;

Produkcija i mastering: Matej Zec (Studio ,,Dis”, Rijeka);

Izdavač: ,,Odličan hrčak”

 

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne