Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 09 Jun 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

The Jon Spencer Blues Explosion posle 10 godina ponovo u Beogradu 3. septembra 2015 – najveći R’n’R šou na planeti!

SuperUho i Kino Šiška u saradnji sa Odličnim hrčkom, Pop Depresijom i MKC Skopje predstavljaju regionalnu turneju The Jon Spencer Blues Explosion!
Od 1. do 4. septembra JSBX će nastupiti u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu i Skoplju.

bluesexplosionpress1

THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION (NYC, USA)
Četvrtak, 3. septembar, 21h
Miksalište, Mostarska 5, Savamala, Beograd

Njujork je veliki grad, bučno mesto. Ko hoće da sluša, pored te silne buke može da pomalo čuje i muziku. Događa se nekada da je ta muzika čista buka. Njih trojica sviraju bučnu muziku ili prljavi soul, urbani bluz, kerozinski disko, bizarni pop, distorzirani hip-hop i to rade skoro četvrt veka. Njih trojica su Džon Spenser, Džuda Bauer i Rasel Timins. Većina ih zna kao The Jon Spencer Blues Explosion. Posle 10 godina JSBX ponovo dolazi u Beograd i nije preterivanje reći da nas očekuje najveći rokenrol šou na planeti. Na koncert u Beogradu vas pozivaju Odličan hrčak i Pop Depresija, uz muzičku podršku tima Kišobran/Zaokret. Datum je četvrtak 3. septembar, mesto – Miksalište, Savamala, Mostarska 5.

Ulaznice su dostupne na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i u Mikser House-u (Karađorđeva 46) i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).
Ulaznice se prodaju po promotivnoj ceni od 1.800 dinara do 31. jula, od 1. avgusta ulaznice će koštati 2.100 dinara, na dan koncerta 2.400 dinara.

Gigs Tix prodajna mreža: gigstix.com/prodajna-mrea#bgd

JSBX promovišu svoj novi, sjajni album “Freedom Tower – No Wave Dance Party 2015”, koji počinje novu eru benda. Furiozan, haotičan, raznolik, buntovan – baš kao i duh grada koji ga je u potpunosti inspirisao – “Freedom Tower…” je omaž groznici njujorške večeri, audio slika njegove jedinstvene prirode i nezaustavljivosti. Momci kažu da njihov novi album treba da se sluša na zabavama koje traju cele noći, na piknicima, u diskotekama, protestnim skupovima… U Njujorku ima osam miliona priča koje čekaju da budu ispričane, ali je samo jedna Bluz Eksplozija. I ona dolazi u naš grad!

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne