Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 05 Nov 2013, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

Supergrupa “Trese. Lupa. Udara” u petak u Ganu

U petak 8. novembra u Klubu Gan (Miloša Pocerca 10) očekuje vas ekskluzivni nastup Koje, Švabe i Buce ili Trese.Lupa.Udara.

419652345278b7b8d112f650158758_orig

T.L.U. je ad-hoc postava, koju čine Koja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni Orgazam, bas+ vokal), i Buca (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal).

Repertoar T.L.U, kako i samo ime kaže, baziran je na Kojinoj muzici iz filma “Kako je propao rokenrol”, ali ponekad uključuje i srodne rock-standarde.

Ulaznice po ceni od 500 dinara možete kupiti u kafeu Šikarica, Skadarska 22.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne