Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 08 Nov 2016, i nalazi se u kategoriji Izdanja.

Straight Mickey and the Boyz: Straight Mickey and the Boyz

Dugoočekivani album prvenac furiozne trojke Straight Mickey and the Boyz, konačno je objavljen!

Jednostavno nazvan ,,Straight Mickey and the Boyz”, album je dostupan na Deezeru, a uskoro će biti objavljen i na vinilu pod etiketom Odličnog hrčka.

SMATB_1

Straight Mickey and the Boyz ​​,,sviraju pravi sirovi i beskompromisni rock’n’roll u koji su upakirani odlični, britki tekstovi”. Ovaj trio vraća vjeru u to da se u regiji itekako svira kvalitetan rock’n’roll” (dispet.org)

Album je najavljen singlom ,,Crv” koji je za samo mesec dana dospeo na čelo svih relevantnih top lista, a bend tek očekuje koncertna promocija albuma prvenca širom regiona.

Prvi nastup zakazan je za četvrtak, 26. mart, kada će se Straight Mickey and the Boyz zajedno sa grupama Stuttgart Online i​ ​​Bebè Na Volè predstaviti zagrebačkoj publici u Vintage Industrial Baru, u okviru večeri koje organizuje portal Muzika je Zvonko radost.

SMATB

Straight Mickey and the Boyz – ,,Straight Mickey and the Boyz”:
1. Crv
2. Fantastične misli
3. Kada
4. Siguran
5. Ne
6. Lakši
7. Ne osećam se dobro
8. Napečurena

Pratite Straight Mickey and the Boyz:
FB: facebook.com/pages/STRAIGHT-MICKEY-AND-THE-BOYZ
Deezer: deezer.com/album/9675300

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne