Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 21 Dec 2018, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Što na nebu sja visoko? LET 3 u Beogradu u SubBeernom centru i u Hali 6 Novosadskog sajma!

Što na nebu sja visoko, ako nije LET 3?!

Zasijaće Riječani punim sjajem i u Beogradu i u Novom Sadu, i to
27. decembra, u četvrtak, u Hali 6 Novosadskog Sajma,
28. decembra, u petak, u SubBeernom centru u Beogradu!

Od njih možemo očekivati sve.
S.V.E!
To svi već znaju…

LET 3, riječki rock sastav, nastao još davne 1989. godine, višegodišnjim beskompromisnim delovanjem uspeo je da se nametne kao vrsta folklora, zaštitni znak ne samo grada Rijeke, već čitavog regiona.

LET 3 foto: promo

U Hali 6 Novosadskog sajma 27. decembra, za koncert Leta 3, koji se u Novi Sad vraća nakon sjajnog nastupa na Ritmu Evrope, publiku će zagrejati Mutant Urban Dance Ansambl. Ovaj bend neguje rock/punk/fank zvuk, a zarazni rifovi podržani moćnim i energičnim bubnjem i minimalizmom u tekstovima karakterišu sveukupnu sliku benda, uz neizostavnu energiju na bini.

Beogradska koncertna priča biće nešto malo drugačija. Riječani će i u SubBeernom centru 28. decembra imati goste. Sve posetioce rasplesaće MAiKA – novi fenomen na domaćoj sceni.

Srpsko/hrvatsko/crnogorski bend svojom autentičnom kombinacijom Balkana, hitičnih melodija i furiozne energije živih nastupa nastavlja da oduševljava festivalsku publiku, ali i strane booking agencije! Ovaj neobičan bend koristi harmoniku, saksofon, trubu i dva ženska vokala u kombinaciji s razuzdanim ritmovima i elektronskim efektima. Svojim šarmom i divljom energijom MAiKA će osvojiti svaku binu, svačije srce, i nateraće na ples apsolutno svakoga…dok ne padne s nogu!

MAiKA foto: Vovka Chudinov

Ulaznice za novosadski koncert dostupne su na Gigstix prodajnim mestima i u Mungos CD Shop-u po ceni od 600 dinara, dok će na veče koncerta koštati 800.

Ulaznice za beogradski koncert dostupne su po pretprodajnoj ceni od 800 dinara na Eventim prodajnim mestima i u kafeu Šikarica (Skadarska 22, od 16.30 do 00.00)

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne