Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 10 Jun 2024, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Stereo MC’s, Roni Size, Buč Kesidi, Konstrakta, Letu Štuke i mnogi drugi na Art Front 2 festivalu u Sremskoj Mitrovici

Sremska Mitrovica dugo nije bila na festivalskoj mapi regiona, do prošle godine, kada je pokrenut Art Front festival. Na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici od 15. do 17. avgusta 2024. godine očekuje nas ART FRONT 2, raskošna trodnevna manifestacija sa listom izvođača koja parira najatraktivnijim muzičkim festivalima, ne samo u regionu, već i šire.

Koncept Art Front festivala je takav da je okrenut svim generacijama i ukusima, te će ova tri avgustovska dana biti pravi praznik muzike i zajedništva.

Art Front program po danima:

• Četvrtak, 15. avgust: Marko Louis, Vlatko Stefanovski Trio, Barcelona Gipsy BalKan Orchestra

• Petak, 16. avgust: TBF, Konstrakta, Stereo MC’s

• Subota, 17. avgust: Bojana Vunturišević, Buč Kesidi, Letu Štuke i Roni Size

Dnevne ulaznice dostupne su po pretprodajnoj ceni od 1.500 dinara na Ticket Vision prodajnim mestima i na tickets.rs, a u prodaji je i festivalski komplet po ceni od 3.500 dinara.

Udruženje građana Art Front okuplja Mitrovčane sa zajedničkim ciljem osnaživanja kulturne scene grada, kao i promociju društveno aktivnog načina života. Od svog osnivanja u septembru 2022, Art Front je realizovao na desetine umetničkih i kulturnih zbivanja koja su značajno propraćena u javnosti i izuzetno dobro primljena od strane lokalne zajednice. Saradnju sa promoterskom kućom Odličan Hrčak ostvarili su od samog početka, pre svega u zajedničkom prepoznavanju važnosti decentralizacije kulturne scene. Zajedno će i ovog avgusta Sremsku Mitrovicu smestiti na važno mesto kulturne turističke mape i susreta generacija.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne