Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 09 Oct 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

SMALLMAN (Bugarska) i ALITHIA (Australia) 14. OKTOBRA NASTUPAJU U GUN CLUBU

Smallman, alternativno ambijentalni metal sastav iz Bugarske, u okviru ,,East Path 2012″ turneje stiže u Beograd. 

Zajedno sa australijskim bendom Alithia nastupiće u Gun Clubu u nedelju 13. oktobra sa početkom u 21:30.

Smallman sveć više od deset godina stvaraju pod jakim uticajem balkanskog folklora koji je sveprisutan u svim njihovim radovima. Alternativni zvuk koji kreiraju može da se svrsta u mnoge žanrove, ali zahvaljujući žestokim nastupima, Smallman se potvrđuju kao jedan od najenergičnijih bendova na našim prostorima.

Domaća publika će zahvaljujući australijskom bendu Alithia biti u prilici da se upozna sa astral space core-om koji, kako sami kažu, slušaoce vodi do kosmičkih visina.

Svi koji posete Gun Club u nedelju 14. oktobra sa početkom u 21:30 biće, možda i prvi put, u prilici da dožive ambijentalno iskustvo na žestok način!

Ulaznice će moći da se kupe na ulazu u klub, na veče koncerta, po ceni od 400 dinara.

Vrata Gun Cluba se otvaraju u 21:00.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne