Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 07 Jun 2017, i nalazi se u kategoriji Vesti.

S.U.S-ov ,,Slepi putnik”: I na vinilu i u Elektropioniru uživo 10. juna

Velika beogradska koncertna promocija novog albuma grupe S.U.S. zakazana je za 10. jun u Elektropioniru!

„Slepi putnik“ je objavljen je na vinilu, a dostupan je i digitalno – na DEEZERU i svim relevantnim servisima za stream i download muzike.

Deset pesama, deset različitih priča jednog „putnika bez karte“, koji je sam na pučini, S.U.S. će uživo ispričati u Elektropioniru, gde stižu direktno sa uspešne turneje u okviru koje su obišli osam gradova širom regiona i Italije!

Iskustva će preneti Beograđanima na način na koji najbolje umeju – koncertno!

Sirovu S.U.S. energiju dopuniće Šajzerbiterlemon, koji će se na palubu popeti kao njihovi specijalni gosti! Mlađani beogradski garažpankrokeri ŠAJZERBITERLEMON su pravo osveženje na domaćoj muzičkoj sceni, a beogradski pankeri su već bili u prilici da ih sretnu po beogradskim rock’n’roll budžacima.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 300 dostupne su u Zaokretu i Ljubimcu (Cetinjska 15), kao i u kafeu Šikarica (SKadarska 22).

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne