Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 01 Jul 2008, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Rebel Star nastupa na Letnjoj Šikari

rebel_starNezavisna muzička atrakcija Rebel Star nastupiće 4. jula na “Dan Nezavisnosti” u Beogradu na brodu Letnja Šikara. Karte u pretprodaji koštaju 300 din. a na dan koncerta 400 din. Rebel Star će ovom prilikom svirati i nekoliko novih pesama sa predstojećeg nezavisnog izdanja.

Bend koji na koncerte nosi gomilu vintejdž gitara, klavijatura i jedan mali violin bas pružiće sve od sebe da s(v)e dobro zabavi. Pored toga, RS će u već poznatom maniru odsvirati velike pesme koje su ih inspirisale. Povratak korenima je učinio da Rebel Star danas zvuče direktno, emotivno, van trendova i ustaljenih formi.

Početak je najavljen za 22h.
www.myspace.com/rebelstarmusic
O klubu
Brod Letnja Šikara je mladi brat Šipražja, najšmekerskijeg kluba andergraund Beograda. Od brata je nasledio šarm i prijatelje, ali ga je nadmašio u lepoti i visini. Dobri duh ovog grada, iako se nalazi u centru grada, izmešten je iz gradskog betona i u letnjim uslovima boravi na vodi. Sezonu je zapoceo znacajnim subkulturnim dogadjajem – otvorio ga je lično veliki mag Steve Albini sa svojim bendom Shellac. Letnja Šikara od sada radi i danju – već od podneva možete da svratite na kafu i da uz The Clash ili Cocteau Twins posmatrate frikove koje pecaju ili, jednostavno, da okrenete leda gradu i tražite svoj zen gledajuci u reku. Kad padne mrak, Letnja Šikara se pretvara u uzbudljiv nocni klub beskompromisnog stava koji ne povladuje ukusu mase, ali nudi zadovoljenje širokih apetita istanancanog ukusa svojih posetilaca (od panka preko fanka, od gitara i diska do hausa), te su u program ukljucene tematske veceri, koncerti, kao i širok repertoar ponude šanka. Andergraund nikada nije bio zdraviji.
Dodatne informacije:
www.odlicanhrcak.com
www.myspace.com/siprazje

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne