Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 11 Sep 2014, i nalazi se u kategoriji Provetravanje, Vesti.

Premijerno beogradsko Provetravanje na novoj lokaciji i uz specijalne goste

Zbog najavljenih vremenskih neprilika i radi udobnosti posetilaca festivala, premijerno beogradsko Provetravanje će biti održano u Magacinu Depo, u Travničkoj 3.

Idejni koncept ostaje isti i u subotu, 13. septembra osim najavljenih bendova Kanda kodža i Nebojša, Obojeni Program i Jarboli, će nastupiti i specijalni gosti Provetravanja, beogradski jazz rock sastav Metak Za Zlikovca.

Satnica nastupa:

21:30 – 22:15 Metak za zlikovca
22:30 – 23:30 Jarboli
23:50 – 00:50 Obojeni Program
01:05 – 02:05 Kanda , Kodža i Nebojša

Ulaznice su u pretprodaji na Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima po ceni od 600 dinara. Na ulazu u klub cena ulaznice iznosiće 700 dinara.

https://www.facebook.com/provetravanje
https://www.facebook.com/provetravanje/info

https://www.facebook.com/odlicanhrcak
http://www.odlicanhrcak.com/list/provetravanje/

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne