Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 11 Dec 2018, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Popečitelji novim video spotom za pesmu ,,Pozivanje” pozivaju na decembarske koncerte

Novim singlom ,,Pozivanje” Popečitelji još jednom najavljuju dugoočekivani album, čiji se izlazak planira za proleće 2019 godine.

Singl je objavljen na bandcamp stranici benda, a uskoro će biti dostupan i na Deezeru i ostalim digitalnim platformama pod etiketom izdavačke kuće Odličan Hrčak.

https://popecitelji.bandcamp.com/track/pozivanje

Foto: John Wolfrik

Za ,,Pozivanje” Popečitellji su snimili i video spot koji, u maniru benda, malo toga objašnjava, ali mnogo govori. Audio i video produkciju potpisuje Saša Furunović, koji je i režirao spot, a za kameru je bio zadužen John Wolfrik.

Novim singlom Popečitelji pozivaju na koncerte, koji ih očekuju tokom decembra, i to:
15. decembra u Novom Sadu – knjižara Bulevar Books,
21. decembra u klubu Fest u Zemunu i
30 decembra u kragujevačkom Domu omladine.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne