Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 19 Oct 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Popečitelji nastupaju u Gun Club-u 23. oktobra

Popečitelji će u petak, 23. oktobra, održati koncert u beogradskom Gun Club-u (Miloša Pocerca 10). Ovi neumorni svirači i borci za ljudska prava na slobodu instrumentalnog izražavanja ovih dana promovišu novi dupli singl „Kroz“ koji je objavljen na njihovoj onlajn etiketi Druga stvar.

,,Drago nam je da Gun Club ponovo radi, tu smo imali nekoliko sjajnih koncerata. Nakon zatvaranja Akademije ovaj klub je preuzeo jedan deo beogradske anderground tradicije koja je postojala na tom mestu, što je za pohvalu. Računamo na publiku koja voli klupske koncerte u ovom vremenu instant festivala“, izjavio je Saša Furunović.

Na ovom koncertu će se kraćim nastupom beogradskoj publici predstaviti i kragujevački sastav Шпајz, čija su izdanja takođe objavljena na etiketi Druga stvar.

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 300 dinara na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).

Na dan koncerta, na ulazu u Gun Club, ulaznice će koštati 500 dinara.

Popecitelji_web plakat

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne