Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 23 May 2014, i nalazi se u kategoriji Provetravanje, Vesti.

Počinje “Provetravanje” kao pomoć nastradalim u poplavama

Rokeri su ponovo odlučili da uzmu stvar u svoje ruke, i ovoga puta sviraju za ugrožene od poplava širom zemlje. Prvi grad na putu je Smederevo, u kome će u petak 13. juna 2014. godine svirati Darkwood Dub, Kanda, Kodža i Nebojša, Obojeni program i Zemlja Gruva. Kao što smo napomenuli sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen kao pomoć nastradalima u poplavama u Srbiji.

Inače, “Provetravanje” svoj život je otpočelo 2013. godine i izvorno je zamišljeno kao trajna akcija koncertne agencije Odličan hrčak, kojom se teži osvežavanju kulturnog prostora muzičkim i drugim umetničkim sadržajima i otklanjanju posledica nedostatka svežeg vazduha, kao što su tromost, ustajalost, obamrlost, letargija i nesvest.

10402936_10204046229104691_2171988139161533082_n

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne