Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 02 Jun 2014, i nalazi se u kategoriji Provetravanje, Vesti.

Odličan Hrčak nastavlja koncertnu akciju Provetravanje

Nakon kraće pauze, izdavačka kuća Odličan Hrčak nastavlja koncertnu akciju Povetravanje, koja će u duhu katastrofalnih zbivanja u našoj zemlji imati humanitarni karakter.

Rokeri su ponovo odlučili da uzmu stvar u svoje ruke, i ovoga puta sviraju za ugrožene od poplava širom zemlje.

Provetravanje je turneja na kojoj će se predstaviti razni domaći izvođači i koja će tokom leta i jeseni obići više gradova u Srbiji. Pozivamo sve ljubitelje muzike i dobre zabave da nam se pridruže 13. juna u Smederevu, gde će pored nas nastupiti Obojeni Program, Kanda Kodža i Nebojša, Zemlja Gruva, MKDSL B2B DJ Flip. Sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun za pomoć nastradalima u poplavama. – Vuča, frontmen grupe Darkwood Dub.

Provetravanje 1306

Prvi grad na putu je Smederevo, u kome će u petak, 13. juna svirati Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program, Zemlja Gruva i „Back to back“ nastup MKDSL i DJ Flip.

Cena ulaznice je 300,00 din. Karte se mogu kupiti na ulazu, a početak koncerta najavljujemo za 20h.

Kao što smo napomenuli, sav novac od prodatih ulaznica biće uplaćen kao pomoć nastradalima u poplavama u Srbiji.

Provetravanje je otpočelo 2013. godine koncertima u Nišu, Kragujevcu i Užicu. Izvorno je zamišljeno kao trajna akcija koncertne agencije Odličan Hrčak, kojom težimo osvežavanju kulturnog prostora muzičkim i drugim umetničkim sadržajima i otklanjanju posledica nedostatka svežeg vazduha, kao što su tromost, ustajalost, obamrlost, letargija i nesvest.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne