Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 29 Apr 2013, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

OBOJENI PROGRAM 10. MAJA U BEOGRADSKOM GUN CLUBU

Na zahtev brojne beogradske publike Obojeni program će ponovo nastupiti u prestonici.

Koncert je zakazan za 10. maj 2013. godine u Gun Clubu (Miloša Pocerca 10), na domaćem terenu ovog kultnog novosadskog benda.

Obojeni program će podsetiti Beograđane na hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere, ali i aktuelne pesme sa albuma ,,Kako to misliš: mi?“ (Odličan hrčak, 2012) zahvaljujući kojem su ponovo u žiži interesovanja. Izdanje ,,Kako to misliš: mi?“ čitaoci Popboks magazina i slušaoci Radio Beograda 202 proglasili su najboljim domaćim albumom u 2012. godini! Čitaoci Popboksa su singl ,,Svaka definicija gubitak je slobode“izglasali za najbolju domaću pesmu u prethodnoj godini, a koncert koji je Obojeni program održao 13. oktobra u Domu omladine Beograda uvrstili su među tri najbolja u 2012. godini!

Obojeni program_FOTO_1

Beogradski nastup u Gun Clubu biće prvi u nizu koncertnih aktivnosti koje očekuju Obojeni program ovog proleća. Bend će prvi put u novoj postavi (dva basa, bubanj i glas) nastupiti u Crnoj Gori, i to u 8. juna na zatvaranju podgoričkog Underhill festivala, a koncert će održati i u irskom gradu Derry, ovogodišnjoj britanskoj prestonici kulture, u okviru kulturne razmene koju su sa ovim gradom ostvarili organizatori Exit festivala.

Ulaznice za beogradski koncert zakazan za 10. maj u Gun Clubu mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 600 dinara svakog dana od 10:00 do 00:00 u kafeuŠikarica, Skadarska 22.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne