Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 01 Sep 2013, i nalazi se u kategoriji Vesti.

NOVI SINGL GORIBORA: ,,JUREĆI LJUBAV”

Godinu dana nakon hvaljenog dvostrukog albuma ,,Evo je banja“, kultni Goribor objavljuje dugoočekivani  novi singl ,,Jureći ljubav”.

405913_321917204499963_1094696367_n

Bend je bio na kreativnoj koncertnoj pauzi iz koje se izrodila nova pesma. Aleksandar Stojković  ST je početkom godine u studiju Kramasonik, u saradnji sa braćom Sinkauz (East Rodeo, …day of the year), Nedimom Čišićem (Vuneni) i Hrvojem Nikšićem na klavijaturama snimio pesmu ,,Jureći ljubav”.

Novim singlom članovi sastava Goribor najavljuju zagrebački koncert, 19. septembra u Vintage Industrial Baru, ali i veliki beogradski koncert koji će održati u oktobru u njima i njihovoj publici dobro poznatom Gun Clubu. Na zagrebačkom koncertu bend će snimiti live materijali koji će biti objavljen u CD i DVD formatu.

Uskoro ćemo objaviti više informacija o beogradskom koncertu Goribora, a do tada sve aktivnosti benda možete pratiti na njihovoj oficijelnoj FB strani, kao i na ovom sajtu i FB strani Odličnog hrčka.

 

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne